Dan före dopparedan

Här kommer julhälsningar från Gräsö!! Jag kom till Öregrund igår, blev hämtad på Arlanda av pappa och det var såå skönt att inte behöva åka buss m.m. till Öregrund. Idag har vi promenerat med hunden på morgonen och efter det var jag till Camilla och Bellan och fikade och det var väldigt roligt att träffas eftersom det var ca ett hundra år sedan sist. Bellan fixade mina naglar och jag har aldrigt haft så fint målade naglar förut<3 Ikväll har jag och mamma klätt julgranen, kollat på julkalendern och föreberett inför imorgon. Jag har även avsmakat den inlagda siken som i år gör comeback på julbordet!!! God Jul allesammans, nu ska jag gå och lägga mig pch läsa Jens Lapidus senaste, jag har ju semester den här helgen:))

Krasslig

Tur att det äntligen är helg!! Jag är tyvärr sjuk vilket är trist, men börjar känna mig lite bättre som tur är. Veckan har varit stressig med två julbord och dessutom vara helt slut och ont i huvudet tillsammans med jobbig bilkörning i snökaos är inte så bra kombination. I går somnade jag kl 21 i soffan och sov till 10 idag så nu är jag i allafall utvilad! Idag blir det nog längdskidor på tv hela dagen för att kurera mig och ikväll blir det att titta på Nobelmiddagen. Längtar till hopplektionen imorgon och hoppas att jag orkar rida. (Det ska mycket till att jag inte ska orka däremot). Imorgon ska vi hoppa en bana och få skriftlig bedömning av en gästhoppryttare, mycket roligt/spännande ska det bli. Tittade på en film från min ritt från förra helgen och det är verkligen kul att se sig på film när man rider. Helt klart ett par saker som jag behöver träna mer på, bland annat att sitta mer still och nere med handen samt att rida lite mer fram. Jag tyckte ju att jag red jättefort men på filmen går det inte alls snabbt, haha vad annorlunda det kan kännas mot verkligheten. Nu ska jag planera allt som ska fixas innan jul, när jag ska gå till frisören, vilka julklappar som är kvar att fixa och tänka ut något att ha på sig på nyår.

3:dje plats!

Åh va roligt det var idag på tävlingen! Thalita var superpigg ocj jätteduktigt och hoppade så fint över alla hinder. Vi hoppade felfritt och fortsatte med omhoppningen där vi tyvärr fick ett tidsfel. Jag tyckte såklart vi red jättesnabbt men det gjorde vi nog inte :) En planerad sväng som jag trodde jag skulle kunna svänga snävare i blev inte alls så utan det blev den långa vägen. Dessa små misstag beror ju till stor del på att man är alldeles för oerfaren på tävling. Kul hade vi i allafall!

Regnig advent

Regn och regn... ingen julstämning alls faktiskt..Var är snön? Jag måste ju åka skidor..I och för sig skönt att man slipper det ett tag till. Vi har precis varit ner på stan och druckit kaffe med Martin, Linda och Andreas. Jag fick köpa ett par nya handskar eftersom mina är spårlöst försvunna. Jag hade i allafall haft dem i två år vilket är lite av ett rekord så det var ändå inte helt dåligt! En ny mössa blev det också, en skogsgrön, den matchade min halsduk så bra! Vi var en sväng i Peakaffären och där fanns ju en del saker som man kan tänka att ha på sig när det blir dags för skidsemester! Som vi för övrigt måste boka SNART. Annars då?? Jo vars, bara tre veckor kvar tills jul och Gräsö. Ska bli trevligt! Idag köpte jag min första julklapp också, och sen blir det inte så många fler. Skönt att vara igång! Igår var vi på bio och såg Twilight, den var såklart fantastiskt bra! Tänk om man ändå va en vampyr;) Nog om allt oväsentligt, i morgon är det klubbhopptävling!! Jag ska rida Thalita och är redan nervös :) Jag och Linda har intalat oss att om det till och med är barn med så kan ju inte banan vara såå svår. Vi får se hur det går och det är bara på skoj såklart. (Eller är det verkligen det??) På Thalita kan det gå lite hur som helst så vi får se :) Måste nog muta henne innan med morötter. Vita ridbyxor har jag i allafall inskaffat töntig som jag är. Det får bli dom, min ridskjorta jag fick av farmor julafton när jag var 13 (då alldeles för stor men "bra att ha att växa i") samt en mörkblå Ganttröja över och eventuellt Racesafe-västen. Man kan ju inte se ut hur som helst när man ska träffa alla boråsbratz ;) Vi ses!

RSS 2.0