Nu

.. blir det Ola och Timotej uppträdande!!

Lördag

Det blev shopping i Göteborg med Jonna, vilket var mycket trevligt!
Köpte några presenter, en tröja till mig själv och ett par skor. Sen köpte jag påskliljor, imorgon blir det omplantering av "hinken" på balkongen. Sen gjorde jag något jag aldrig trodde jag skulle göra. Jag KÖPTE påskris. Hur sjukt är det inte att behöva köpa det? Det kostade 20 kr. Hela vägen hem från Göteborg funderade jag vart jag kunda stanna och stjäla lite ris men regn, fel kläder och ingen bra plats att stanna på gjorde att jag fick köpa det på ICA. Men ska det stå i vatten eller inte? Hmm svårt, jag är inte en sån van påskpyntare märker jag.

Våffeldagen

Trist att vara hemma själv. Och det är bara första kvällen än så länge.
Lyxfällan på tv. Inspirerad till att spara när man ser det tv-programmet.
Vad händer i helgen? Ingen aning. Läsa, kanske fixa lite i lägenheten, får se om jag får någon inspiration.
Har varit sjuk i veckan men nu är jag bättre, men fortfarande trött så det ska bli skönt med en stillsam helg.

Bastu, mat och dop

Denna helgen har vi hunnit med mycket!

I lördags joggade vi för andra gången, det gick inte lika lätt som förra veckan men däremot inte lika ont i kroppen som förra gången. Det blev en runda på ca 6 km.

I lördags kväll var vi till Stomskulle och badade bastu, riktigt skönt. Efter det åt vi grillat, riktigt gott! Vi stannade över i Holsljunga och idag har vi varit på dop när Jonna och Fredrics Fabian döptes.

Det har varit en bra helg, men det känns som vi har ätit konstant hela helgen:)

Snart påsk, ska bli roligt att åka hem till Gräsö ett par dagar. Nästa helg är jag däremot ensam hemma eftersom Pontus ska till Åre. Få se vad man ska hitta på då.

Nu blir det söndagsfilm.

Hej svej.


Söndag

Igår hämtade vi till slut äppeltavlan, fixade inramning på Gallerix. Nu ska den bara upp på väggen!
På Cervera gick det bra igår, vi lämnade tillbaka besticken och fick 2600 på tillgodokvitto. Sen såg vi att de hade sänkt priset även i denna butiken. Men imorgon köper jag nya, fast i Göteborg.
Igår hade vi det mycket trevligt hos Jonna och Fredric, vi fick grillat, rosé och pannacotta!! Riktig sommarmat, så gott!
Har sådan fruktansvärd träningsvärk idag, igår var premiärjoggingtur för i vår. Och min kropp är helt förstörd, men det var roligt iallafall och det var inte så illa med konditionen tror jag som det kunde ha varit, kommer nog bli bra detta. Vi får se om jag lyckas få någon plats till Göteborgsvarvet, tror inte det men man vet aldrig. Får försöka träna med det som mål iallafall, även om det är lite osäkert om det blir något lopp.
Nu får vi gå ut i solen!!
hej svejs!

God morgon världen

Long time, no see...
What, det är grått/disigt ute idag. Det skulle ju vara vårsol. Men jag antar att den kommer:-) Kan kanske bli solg lasögon-premiär idag om solen tittar fram.
Idag ska jag sätta på mig boxinghandskarna och gå till Cervera och KLAGA. Vi köpte våra nya bestick för 600 kr mer än vad de kostar på andra Cerverabutiker, och nu ska vi banne mig få 600 spänn tillbaka eller så lämnar jag tillbaka dem. (Och ja, jag har självklart ätit med dem, men det tänker jag inte berätta.) (Har lovat mig själv att bli en mer klagande konsument och detta är första testet)
Ska också hämta ut min tavla som jag köpte för ett par veckor sedan från Isa form. Och köpa en svart ram på Gallerix.
Förra helgen var vi i Varberg, det var verkligen toppen! Så roligt att träffa Andreas och Ingrid, som precis hade förlovat sig och skulle bygga hus. Hur roligt som helst!! Vi bode på spahotellet, åt lovely frukost och shoppade lite inan vi träffade Andreas och Ingrid. Varberg verkar vara en mycket trevlig stad faktiskt, och ändå så har jag bara varit där på vintern.
Och börsen går fin fint. Mina aktier ligger för första gången över inköpspris. Annars tror jag att det  blir mer asien/kina framöver. Skulle gärna åka till Kina för att förstå lite mer om landet. Kina kommer ju definitivt ta över världen så som de växer och knakar.
Tänkte att jag skulle ladda upp någon fin bild men av okänd anledning så blir dom liggande. Irriterande. Iallafal, tulpaner är nog det bästa med våren. Vi försöker köpa det varje helg för det piggar verkligen upp hemma!
Den andra bilden är ett bag-in-box-vin vi drack för ett par helger sedan som ser ut som en handväska, dumroligt. Men jag måste säga att vinet var mycket gott, trots förpackningen. Ett vin som jag annars blev besviken över var det vi drack igår. Igår var det min tur att fixa fredagsmiddag och jag köpte färska räkor, aioli och baguett samt en flaska Chablis. Som inte alls var god i förhållande till priset. Besviken. Hade hellre druckit handväskevinet.
Nu blir det frukost. Ha en bra helg, det ska vi försöka ha! Ska ju till Jonna och Fredric ikväll så det kommer bli alldeles utmärkt detta!

RSS 2.0