Hemma idag

Jag har ju varit mer eller mindre sjuk hela veckan men imorse var det faktiskt värst så jag är hemma. Trött, snorig och riktigt förkyld. Vaknade i natt av att jag inte kunde sova för att det var som knivar i halsen. Hade glömt mina Bafucin på jobbet så jag fick gå upp och koka te med honung för att det skulle bli bättre, då var klockan tre.
Hoppas kunna vara bättre imorgon så att jag kan jobba igen.

Onsdag

I måndags på ridningen gick det verkligen inte bra. Var väldigt taggad innan inspirerad av alla hästar och ryttare jag tittat på under helgen. Red denna figur:
Han var supersöt och snäll men jag fick inte till det alls i ridningen utan mest tjafs med huvudet och ingen rytm alls. Nya tag nästa måndag. Eller då blir det ingen ridning iofs eftersom jag är i London hela veckan.
Min blocketinköpta Racesafeväst kom igår också, passade bra och som ny så jag är glad:)
Ska dessutom rida extra i en hoppspecialgrupp två gånger i mars extra glad är jag för det!

Annars är jag ganska hostig och förkyld den här veckan. Tog ut mig ganska mycket på skidåkningen i Lördags och kände redan i söndags att jag var rosslig i halsen. Hoppas bara att det går över snart..

Skidåkning

Igår var det strålande sol och äntligen perfekt väder för lite längd så det fanns inte direkt många undanflykter. Tyckte frukostbordet såg så mysigt ut med ljus och morgontidningarna (di samt min gratisprenumeration på Svd) så jag tog ett kort. (Som en riktig bloggare;) )
I bakgrunden ser man däremot mina halvt misshandlade hortentior som skulle behöva lite skötselråd. Deras blad har en tendens att torka ut trots att jag vattnar och vattnar.
Åkte iallafall 25 km igår vilket tog över tre timmar, det är kanske inte så bra tid men men.. Trodde inte att det skulle vara så mycket snö kvar men det var det inte. Spåren ligger rätt så högt så det kanske är det som bidrar. Det var iallafall full fart i skogen med många åkare som var ute och svettades. Riktigt härligt med strålande sol, vindstilla och ett par minus men varmare i solen.

Torsdag ikväll

Bara en dag av arbetsveckan, så skönt med helg. Extra roligt eftersom det är massa roliga saker som händer i helgen. Roligast är att jag ska titta på Grand Prix-tävlingar i hoppning i helgen. Hoppade själv i måndags, det var så roligt och gick ganska bra så det var toppenkul. Överväger att kolla om det finns plats i någon hoppspecialgrupp, men vill ju fortsätta rida i min vanliga också:)
Nu har jag iallafall köpt en racesafe säkerhetsväst. Köpte en begagnad på blocket, tyckte det var en bra lösning för att få den lite billigare. Hoppas nu att den passar.. annars får jag väl sälja den igen. Kommer nog nästa vecka.
Såg på "Borgen" igår efter träningen. Mmmm danskt är ofta bra och så även dansk design. Har tidigare kollat på den här lampan som sängbordslampa. Eller två stycken behövs ju. Nu slår det mig iofs att jag inte vet om Bestlite är danskt, men jo det är det nog. Vi får se, får fundera lite men jag tror att de skulle göra sig bra på sängborden..Men det skulle dom väl??
Annars då, det blev inget hus.. Vi letar vidare men det känns som det kommer att ta flera år och det kommer det nog att göra också.
What else?
Det går sådär med skidåkningen pgs sjukdomn och ingen snö/storm. Men i helgen får jag allt försöka pallra mig till konstsnöspåret på Lördag. Update kommer.
Nu God Natt!

RSS 2.0