Bio, advent och julpynt

Efter ett år i vila hade jag glömt/förträngt honon; julpyntsmannen. Igår skulle vi "pynta" vilket för mig betyder max en stjärna i fönstret och eventuellt någon ljusstake. Då kom han fram igen, pyntarfantasten. Jag hade lyckats glömma den hemmagjorda tomten, ett resultat från en slöjdlektion från sent 70-tal, alla röda dukar och små porslinstomtar. Efter lite kompromisser fick det bli två röda dukar och ett par tomtar, slöjdtomten fick dock ge sig och placeras återigen i källaren. Puh.

Igår var vi på bio också, sista Millenniumfilmen. Jag har gillat alla filmerna, såklart är de inte lika bra som böckerna men ändå bra. Lisbeth Salander är ju så cool.

Idag ska vi fixa lite med räkningar, jag vet inte vad som är fel på mig men jag gillar att betala räkningar och fixa och dona med papper, sätta in i pärmar osv. Det är terapi.

Nu lyssnar jag på Godmorgon Världen. Ibland känner jag mig som en pensionär i en ung persons kropp. Fast jag kommer på mig själv att inte lyssna så noga hela tiden och det får man väl ta som normalt för min ålder.

Just det, impulsköpte en jacka att rida i också igår. Gick av en slump förbi en utförsäljning av hästkläder. Behövde ju ett par ridbyxor, vilket verkar vara omöjligt att hitta i min storlek som är sköna och inte alltför dyra. Hittade istället jackan, den ska nog bli skön.

Nu blir det julmarknad. Kanske.

Vi ses!!


Helg

Det har varit en mycket dålig uppdatering här på sistone. Jag har helt enkelt inte orkat att blogga något på kvällarna men nu ska jag försöka göra en liten uppryckning. Förra helgen hade vi inflyttningsmingel, vilket var trevligt värre. Vi hade champagne, vin, öl och snittar så det var mycket gott! Efteråt gick vi ut på Grand! I veckan som varit har vi båda mest jobbat, nu rullar det på lite bättre på jobbet och jag har fått ansvar för en egen båt, vilket är roligt! I torsdags var det jubileum med jobbet och jag kunde som tur var sova över hos Jonna i Gbg.
Igår var jag och Pontus till Holsljunga och åt middag hos Eija och Kurt samt var till Margaretha och Ulf och badade bastu. Det var mycket skönt att bada ångbastu, mycket avslappnande!!
Idag ska vi absolut gå och träna... det har jag längtat efter länge. Men nu när det är dags tycker jag helt plötsligt att det är skönare i soffan framför längdskidåkningen. Konstigt att det alltid blir så här.

Energi

Idag har jag haft massor med energi - äntligen! Trots att jag glömde att dricka min Berocca. Idag har det faktiskt varit bättre på jobbet, förra veckan kändes kämpig och som att jag aldrig skulle lära mig detta. NU har jag förstått att jag visst kommer att lära mig det men att jag inte kan lära mig allt på en vecka. Och imorgon får jag min Iphone.

Le week-end

I helgen har vi shoppat massa grejjor till lägenheten, kuddar som inte alls matchade med de andra, överkast och handdukar m.m. Varför är heminredning så svårt? Det är verkligen inte min grej, men jag vill så gärna att det slka bli fint och genomtänkt, men jag har inget bra öga alls för det. Sen har jag köpt lite nya kläder till jobbet. Nu har jag iallafall så att det räcker denna vecka, men nästa helg måste jag nog fylla på med lite mer igen.

Idag har jag varit och ridit i Fritsla igen. Det gick bra och jag blev helt slut som vanligt, men det var skoj! Cocos är en så söt häst. Längtar redan tills nästa gång!

Nu ska jag äta middag och mentalt förbereda mig för morgondagen, har laddat upp med att köpa Berocca så att jag ska vara pigg iallafall....



Ses..


Lördagsmorgon

Guuud va skönt att få sova tills man vaknade imorse.

Trött

.. och ett virrvarr i huvudet..

Hoppas det går bra imorgon.

Ser just nu på Ullaredssåpan på Kanal5, man tror inte att dessa människor finns på riktigt, men Maggan & Gittan är riktiga pantertanter...


Från och med nu..


kan ni kalla mig Renate.

Klart slut.

RSS 2.0