Tisdagsmys



Såhär trevligt hade Helén och jag det i skogen efter jobbet. Fick hennes också, annars hade det "bara" varit hälften. Plocka svamp is the new baka.

Trevlig helg - a long time ago

Jag har haft det fullt upp hur länge som helst känns det som nu. Inte för att jag haft det stressigt stressigt men det har varit besök till kors och tvärs och tiden har bara runnit iväg. För ett par veckor sedan (oj va länge) så var våra kompisar Jonna, Fredric och Hampus och hälsade på. Det var verkligen superkul att få besök av dom! Pontus och Fredrics mission var att fånga en enda fisk, det gick inte så bra direkt. Östersjön verker uppenbarligen helt utfiskad. Eller så klarar inte badgästerna av det kanske ;)



På fredagen åt vi svenska kräftor, rökta räkor, italiensk skinka, baguetter och olika ostar. Jag är ju helt såld på plockmat, dessutom  kräftpremiär, lovely.


Fredric och Pontus promenerar med fikat.


Även jag fiskade utan resultat.


Hela familjen.

Tisdag

Även idag har jag varit ute och ridit, idag på Helénes islandshäst Sölvi. Igår red jag också som jag berättade och då tog Jenny, Prix ägare, några kort på oss. Jättefina blev dom och några lade jag upp här!







Gillar verkligen den här bilden!




Måndag

Ikväll efter jobbet var jag med Jenny och red på hennes häst, det gick jättebra och var superroligt. På jobbet är det som vanligt, har jobbat mer än halva tiden nu och börjar bli påmind om hösten och att jag måste söka ett "riktigt" jobb också. I helgen var vi (egentligen mamma och Göte) barnvakt åt min brors barn. Det var en riktig pärs. Roligast eller snarare värst var när de skulle äta mjukglass i Öregrund (vägrade såklart att äta ur bägare och skulle ha strut), det slutade i att all glass rann ner på kläder och skor i ett enda glasskaos. Mitt i blir såklart den ene akut kissnödig och kan inte vänta en minut. Kaos.. Tur att mamma var med som kan styra upp sådana situationer.

Me, P and the Weekend

Vi har haft en supermysig helg! I torsdags kom Pontusen upp, efterlängtad av både mig och brorsans barn! I fredags gjorde vi inte så mycket på kvällen, åt mat, drack vin och cyklade. I lördags tittade vi på målgången i Gräsö runt och gick sedan till lite affärer i Öregrund. På kvällen var vi med pappa och Marianne ut och åt mat och drack drinkar. Irish coffe är något nytt för mig, men gud va det är gott! Jag och Pontus fortsatte till Hummelgrund, och där var det sig likt! Första gången för sommaren som jag var där, det är alltid kul att träffa gamla kompisar man inte ser så ofta.
Söndagen var lugn, mest action blev det väl när vi provkörde Linn och Linus lilla racerbåt som var skoj.

Skärgårdshäng

Igår var det en helt fantastisk kväll, jag blev bjuden av Daniel att följa med honom och några kompisar ut i skärgår'n och grilla. Helt galet fint var det på kvällen i solnedgången, jättevarmt trots att klockan var efter tio när vi åkte iland. Det är härligt att hitta på spontana grejjer, det blir ju oftast roligast då! Och ikväll kommer Pontus, bara en timme kvar nu...

RSS 2.0