OS

Spännande med OS tycker jag, like a lot.

Det rullar på i hög fart här under veckorna annars, känns bara som att man äter, sover, tittar på OS och jobbar. Lite trist men det är väl så det är för de flesta. Fem veckor kvar till sommartid tror jag att det är. Den söndagen det blir sommartid är den bästa dagen på hela året enligt mig. Det var ännu bättre förr när man hade häst för då betydde den extra timmen att man hann rida efter skolan/på kvällen. Nu är det ju inte så längre men jag tycker fortfarande det är en helt fantastisk dag.

I helgen ska vi till Holsljunga och gå på 50-års kalas, ska bli trevligt! På lördag måste jag verkligen försöka klippa mig också och köpa de besick från Cervera som vi ska köpa nu till sist.

Snygga eller hur? Har letat hur länge som helt efter Gense bestick med tre "piggar" istället för fyra på gaffeln, men nu ger jag upp.

Nepp, nu är det anja, bara att hålla tummarna. Man blir ju skidsugen nu när man ser alla på tv!

Vi hörs!

Helgen

Det blev ingen skidåkning i helgen, är lite trött på vintern så det gjorde faktiskt inte så mycket. Pontus ska åka till åre helgen innan påsk och jag kan inte åka med:( Tråkigt, jag älskar ju Åre..

I Lördags träffade vi Jonna och Fredric och åt semlor, sen tvättade vi och städade. Idag har vi shoppat lite nya saker till lägenheten, lite vårgardiner och kuddar, blev mycket fint!!

Nu är jag dödstrött efter gympasset. God natt!

Onsdag 10 feb 2010

Berlin var toppen, kallt och isigt men annars bra! Inte så vackert direkt, ganska grått och klottrigt men det är väl så det ska vara i Berlin. Vi sjöng Die Mauer, sightseeingade,  shoppade lite och gick på tysk technoklubb, sånt som hör till! Det var kul att träffa Maria och Hanna, det är ju inte så ofta vi ses nu för tiden, Hanna flyttar till Rumänien och vi får väl se om det blir någon weekend dit, kändes lite självklarare att åka till Berlin..

Annars då? SÅ trött på vintern nu, cyklar ju varje dag och det är verkligen inte bra cykelföre direkt. Vill ha vår och hitta de snygga ballerinorna från Geox, jakten fortsätter.

I helgen är det Kinesiska nyåret, fick reda på att jag är född i råttans år, låter ju sådär halvkul men när man läste om råttan blev man positivt överraskad. Massa bra egenskaper jag inte visste att jag hade. De flesta delar ju in året på vanligt sätt med vårt västerländska nyår, kineserna har ju sitt men min chef delar in det Före Vasaloppet respektive Efter Vasaloppet. En sann entusianst. Blev för övrigt erbjuden en startplats i Vasaloppet, led sex, gratis, inklusive boende i Sälen, men jag tackade nej, tre veckor att träna med 15 km i benen är nog orealistiskt.

What else, jobbigt men melodifestivalen vereviga helg, gillade alltid Fröken Sverige mer än Melodifestivalen förr i tiden. OS ska bli kul däremot. Nu kanske man måste synka övriga aktiviteter med OS-schemat de kommande veckorna alltså. Min gamla favorit, Björn Lind, ska ju vara men och han måste jag ju titta på när han sprintar såklart!

Nu ska jag gå och sova, att gå upp sex varje morgon är jobbigt när det är så mörkt ute, förhoppningsvis blir det lättare när det blir vår.. längtar så mycket efter det nu.

God natt!




At Berlin

Efter att ha gått på stan och turistat beger vi oss nu och äter middag, ska bli trevligt!!

Vi ses!

RSS 2.0