Snart är det midsommar

Den här solen är fantastisk! Vilket underbart väder hela påskhelgen.
Har solat i shorts och linne och till och med lyckats få liite färg.
Postar en bild från Västersön, ser nästan ut som en sommardag. Nästa gång jag kommer hem är det midsommar! Det är härligt att veta att man har den bästa tiden framför sig.

Underbara vår!

Den här helgen har varit så oförskämt bra så det är inte klokt. Nästan så att man skäms över att man får ha så skoj.
I Lördags var det städ och tvätt, kanske inte det mest glamorösa men trevligt när det är över. På kvällen var vi till Markus och Melinda och väldigt trevligt såklart. Utom att jag fick "genomlida" hemmafilmen från charterresan till Teneriffa 2005.. Nejdå det var kul faktiskt:)
Idag har jag varit i stallen från 09.00, började med att bygga banan och vi var sedan uppdelade i två grupper med tre personer i varje. Red ett hoppass, sedan lunch, hoppning igen och sist fika i solen. Jag red Thalita, en superpigg och positiv liten häst som var jättefin. Jag är nöjd med ridningen men som vanligt finns det massor med saker man kan göra bättre men jag har verkligen fått lite blodad tand av att hoppa nu på sistone;) Imorgon är det vanlig ridlektion igen, tur att man har svårt att få nog.
När jag åkte från stallet så såg jag massor med folk som var på väg till fotbollsstadion och det visade sig vara match idag. Efter en snabb dusch så gick vi på fotboll. Den andra fotbollsmatchen i mitt liv och det var jätteroligt. Det var kanonväder och varmt sen var det kul att se Elfborgsspelarna och lite kul att se AIK:s klack som verkligen inte verkar direkt trevlig. Ush... Gulliganerna verkar snällarna, tror jag iallafall.
Vi fick jättebra platser på andra raden bakom tränarbåsen och mitt i solen!
Nu ska jag varva ner lite och förbereda mig för en ny kort jobbvecka innan påsk. Gräsö here I come. Och Tisdag förstås. Den dagen jag ska dra ut två visdomstäner klockan 14. Nej nu förtränger vi det lite till...
Natti natt.

Första joggingpasset

NU har den börjat, alltså träningen inför Göteborgsvarvet. Puh, förra året gick det inget vidare. Sprang på 2.24 tror jag det var. Jag var rätt så nöjd men det var inte Birger, 70 år. Alltså det var i hans namn jag sprang och jag har förstått att han brukar springa på betydligt bättre än då. Anledningen till att han inte kunde vara med minns jag inte men hur som helst så fick jag hans plats. Det slutade iaf med att hans "kompisar" ringde och frågade honom om vad som hänt när de såg hans tid i tidningen. I år ska han visst springa själv igen och det är väl bäst det. Och jag får springa i mitt eget namn.
Ja ikväll sprang vi iallafall vid Kype. Två st varv på den korta rundan eftersom det var för mycket snö kvar på den längre rundan. Det var inte så långt, bara 4,6 km men det var väl bra att starta så. Det kändes iallafall bra i benen och när jag kom hem blev det lite sit-ups och armhävningar. Imorgon blir det ridning och sen ska jag försöka jogga en gång till den den här veckan iallafall innan vi åker till Sthlm i helgen.
God Natt, nu blir det sova innan jobb imorgon igen efter en veckas semester:)

RSS 2.0