Long time no see

Det var mycket länge sedan jag skrev något här nu. Anledningen är väl semester och efter att den var slut (tre veckor sedan redan!) så är det inte förrän idag jag har haft tid att sätta mig mer och inte göra något. Men idag har jag det!
Hela helgen har varit regnig, förstår inte vad det är för problem vädret har egentligen.
I allafall. Semestern spenderades på Gräsö vilket jag tyckte var helt fantastiskt!! Tror jag gjorde allt nästan (förutom att jag inte träffade ett par gamla vänner som hade varit roligt). Annars så var det fullspäckat schema, sol och bad nästan varje dag, kantareller, blåbärsplockning och pannkakor, Helsingen med pappa, cykeltur på kvällarna plus cykeltur över bergen vid Tranvik, Edsöra, Bonäs, shopping med mamma i Sthlm,  Allsång med Skansen, älgkött hos pappa och Marianne, Hundbådan med Johan, Pontus och fiskebåten, middag i öregrund men det vi inte gjorde var faktiskt att besöka öltältet, jaja det får bli nästa år!
Nu är man inne i jobbet igen och efter en dag så kändes det som vanligt igen. Just nu tränar vi inför Kretsloppet och jag inför halva Lidingöloppet, egentligen är jag ingen löpare så det är en pina varje gång. Igår sprang vi faktiskt Midnattsloppet i Göteborg också, det var egentligen Pontus bror och hans sambo som skulle sprungit men då de blev sjuka fick vi ta deras platser. Det var kul faktiskt och jag lyckades precis komma under timmen på en mil så jag är rätt nöjd faktiskt. Får försöka slå det på Kretsloppet.
Annars så är det roligaste just nu ridningen, jag har ju min grupp på måndagar men nu ska jag även börja rida på Söndagar i en specialgrupp med max 6 personer. Ska bli väldigt roligt.
Här kommer några bilder från semestern.
Jag badar vid Storsand, jag och Pontus cyklade till Öregrund och lite bad blev det på vägen.
Storsand.
Äntligen kom vi till Hundbådan, har velat åka dit i bara sådär 10 år..
"Kulan" vid Hundbådan.
Hundbådan.
Jag och brorsan.
Jag på Skansen, innan Allsången. Den enda som egentligen fick se Måns var Pontus. Hrm..
Böte där det såg så fint ut.
Pappa och jag på väg från Helsingen där vi hälsat på min faster.

RSS 2.0