Söndag

Den här helgen har vi handlat jättefina blomlådor till balkongen, där har jag planterat lite kryddor och lite blommor, fint blev det! Nu hoppas jag bara att de inte fryser om det

Igår var vi hela dagen i Varberg på spontanutflykt. Det var sol och fint, vi åt glass tillsammans med Andreas och Ingrid och sen fikade vi med Pontus kusin. Varberg är mysigt.

Nu är jag dödstrött eftersom jag sprungit nu ikväll. Tänkte att jag måste springa lite längre sträckor så idag sprang jag iallafall 8,6 km vilket var rätt så jobbigt faktiskt. Fick rätt så ont i knäna och det gör mig lite orolig att jag inte kommer att orka springa 21 km. Undrar om jag tagit mig vatten över huvudet med halvmaraton, men jag får helt enkelt promenera om det blir för jobbigt.

Imorgon blir det jobb och ridning, ska blir roligt. Har däremot fortfarande träningsvärk i ljumskarna sedan förra gången´, undra hur länge det kommer att sitta i?

Tack och godnatt, nu blir det sängen!


Min första ridlektion

Har jag avklarat idag!

Jag skulle vara där halv åtta så jag åkte direkt efter jobbet. Hoppning skulle det vara, ahh... vilken chockstart! Men jag gillar ju att hoppa så det var roligt! De andra damerna i min grupp var trevliga, i min ålder upp till 50 års åldern kanske. Jag fick rida en häst som hette Tarzan, stark och stor och jag kände mig jätteliten och ganska ringrostig. Men det gick väl hyfsat bra men jag är ju inte Malin Baryard direkt. Finns ett och annat och träna på kan man säga. Nu har jag väldigt ont i hela kroppen men är rätt så nöjd!! Ska dit nästa måndag också!

Årets bästa?

Jag ska börja rida!!
Måndagar kl 20.10, ska iofs prova på nästa måndag så att det är en grupp som passar mig, hoppas det går bra! Ska bli så roligt, jag har ju velat gå på ridskola ända sedan jag var ca fem år och så nu, 20 år senare, blir det av! Helt fantastiskt!

Fredagsmys or what?


Torsdag

Idag: Löpning 6.3 km, helt OK gick det.

Vi ska förhoppningsbis springa vårruset med jobbet, det är (bara) 5 km så det kommer nog bli trevligt!

I helgen, gå ut och äta kanske. Jag är fortfarande hungrig så just nu tänker jag mest på mat.. Annars ska vi fixa hemma, sätta upp spegeln och tavlor.. Men imorgon: FREDAG! Funderar på att köpa färska räkor och kräftor imorgon med mitt presentkort på Fiskarbröderna? mm... Och lite vitt vin på det.. Jo det låter inte så dumt.

Tillbaka till verkligheten

Ahh vardag igen. Helgen gick verkligen snabbt! Familjen och vänner träffade vi, det var mycket trevligt. Jag tog ju kort men varför varför blir alla roterade när jag ska ladda upp dem?
Idag, regn och grått ute och jag sitter på tåget hem. Jo då ska man väl få krypa ner i tv-soffan och slappa lite när man kommer hem? Ehh nej då, vi ska ut och jogga..så tråkigt, eh jag menar uppfriskande det kommer att bli. Anledningen är att jag idag fick reda på att det finns en plats till mig i Göteborgsvarvet, ca 2,2 mil. Ca 6 veckor kvar = Träning är bråttom. Har pratat om att jag velat springa men det har ju varit när det har varit fullt och ingen plats kvar till mig, nu när det plötsligt uppstår en vakans är jag inte lika tuff längre. Puh det känns lite motigt. Men jag tjatar ju allid om att jag gillar mål och blatten datten så det är väl bara att ta tag i det och träna lite.
Jaja, annars då?
Varför kommer man inte fram till ICA banken? Jag vill ju ha en kod till mitt ica-kort så jag kan betala med det på ICA. Jag tror att det inte ens jobbar ngn på ICA's kundservice.
Annars idag var det mycket att göra på jobbet men det gillar jag.
Nu ska jag strax gå av tåget och cykla hem!
Vi ses!

RSS 2.0