Drömmen om ett berg

Igår var jag på kontoret hela dagen och fixade med nya möbler, väldigt tjusigt blev det. Ny plats på kontoret också, tror att det kommer att bli mycket bra. Tyvärr innebär detta kort helg eftersom det bara är idag, Söndag, som är helt ledig. Vinterstudion står alltid på här hemma på helgen, men nu börjar jag faktiskt bli lite trött på vintern och skidor, vill gärna ha vår nu:) Vår så vi kan börja jogga igen, ska bli hur härligt som helst. Lätt att säga nu i och för sig, att det ska bli härligt alltså, tror inte att man kommer att tycka att det är lika härligt när det väl ska ske..

Igår när jag åkte hem lyssnade jag på radio där några svenskar klättrade i Nepal. Det är en återkommande dröm jag har, att någon dag få bestiga ett berg. Eller lära mig klättra för det första, men vi får se om det blir så någon gång. En bo som jag gärna skulle läsa igen är "Tunn luft", som tyvärr inte säljs/trycks längre så jag vet inte var jag ska hitta den, om någon skulle ha den hemma så får ni sga till.

Nu ska vi gå och träna på gymet.
 
Ha en bra Söndag!




Onsdag

Är det redan onsdag, tiden går så rasans snabbt!

Bara snart en vecka kvar till Berlin, wii.. ska bli kul!

Snöröjningen btw är helt undermålig i denna stad. Idag gick det verkligen inte att cykla hem från stationen.

Nu blir det hemmagjord pizza och robinson!


Söndag 24 Jan

Nu är helgen snart slut igen, den går alltid lika snabbt! Svish så är den slut. Idag fick jag med mig Pontus ut i längtspåret iallafall, fick muta med choklad och sockerkaka men det gick till slut;) Vi åkte en slinga som jag trodde skulle vara en mil, det kändes kort det håller jag med om och när vi kom fram så pratade vi med en annan skidåkare som sa att det bara var fem km. Besvikelse. Då var vi så fikasugna så det var inte snack om att åka ett varv till. Jaja om det blir åkning nästa helg får vi ta den andra rundan som enligt samma man ska vara en mil.

Igår var vi till Jonna, Fredric, Hampus och Fabian. Stora familjen. Det var mycket trevligt och det känndes som back in the days att vara där och äta middag på helgen:)

Nu blir det Snabba Cash, baconsnacks och nappar, bästa biogodiset!!


Fredagkväll

Skönt att det äntligen är helg! I helgen är det ínget speciellt planerat, ska bara gå och träna och se Snabba Cash. Ska eventuellt åka lite längdskidor på söndag också om jag är sugen. Jag ska försöka spara det som är kvar av lönen till Berlinhelgen så jag får inte shoppa något i helgen, ska försöka hålla det. Det finns liksom inte så mycket annat att göra i stan på en helg annat än att gå i affärer, fika och äta éller gå på bio.

Ha en bra helg!!


Tisdag 19 Jan -09

Bra dag på jobbet idag, mycket att göra så då går tiden snabbt! Imorgon ska jag på omvärldsanalysmiddag på kvällen, ska stanna över i Gbg hos Matilda, ska bli roligt att se hur hon bor nu!

Och dagens stora händelse, jag ska precis entra börsmarknaden, wihoo.. nu kommer jag bli rik. Finally. Eller inte. Ska inleda min karriär med att köpa 26 st LundinMining, kommer att vara värt det fantastiska beloppet ca 800 kr! Nu får vi hoppas på raketuppgång!!


2010

Jag funderar på att ta ett ryck och börja skriva lite här igen. Maybe.. Jo ett försök ska jag göra iallafall. Ska försöka att uppdatera iallafall tre-fyra gånger i veckan men det kommer troligtvis att variera lite!

Idag har jag varit ute i skidspåret för andra gången i år, det blev en mil idag, jobbigt och inte så kul egentligen. Eller det är ju kul men inte medans man åker, då är det bara en plåga. Men sen när man är klar då tycker man att det var kul. Strange.

Over and out så länge!


RSS 2.0