R.I.P Peggy Peugeot

Det är inte klokt vad jag avskyr dig min dumma bil. Inte nog med att verkstaden just har bytt kamrem+service för 6-8k, nu har dom hittat fel för totalt ca 10k till (dessutom kostade verkstaden 6k när den var där i Sept).


Nej nu säger jag snart hejdå till dig och hoppas någon annan stackars människa vill köpa dig. Punkt.


Svårt att säga

Det är svårt att säga om vi är intresserad av huset eller inte.. När vi kom till visningen var det kanske 45 pers redan där och kö för att komma in. Huset behöver i allafall totalrenoveras från golv till tak, det vi kan tänka oss behålla är fiskbensparketten i vardagsrum och matrum. Övrig renovering kommer troligtvis kommer att kosta 1,5 miljon utöver köpepriset. Suck. Och häst lär man aldrig ha råd med om man köper hus. Ja den som lever får se.

But why?

Frågekolon: Varför blir det inte nytt stycke i mina inlägg trots att jag gör det i utkasten??


Husvisning m.m.

Vart tog den här veckan vägen egentligen? Vips så var det Söndag igen. Träningen den här veckan har gått förhållandevis bra, jag hade ju som mål att hinna till friskis en gång under veckan vilket jag gjorde i Torsdags. Jag gick på ett cirkelfys-pass vilket var jobbigt och pulshöjande så det var bra! Igår sprang jag runt Kype, gick relativt bra. Vad gäller ridning så red jag i Måndags, hoppning på Alonso. Han var väldigt fin men pigg och vissa språng blev katastrofala medan andra gick väldigt fint. Igår var jag med Linda och red ut i Fritsla, så härligt! Det blir inte så mycket uteritter när man rider på ridklubben så det var superkul och Cocos är en sån fin häst! På kvällen var Ida-Thérése, Linda och martin här på middag!! Pontus var snäll och bytte till vinterdäck på min bil igår, idag ska den däremot tvättas och sommardäcken ska tvättas och läggas in i förrådet. Efter det blir det husvisning och eventuellt en sväng till gymet innan ridningen ikväll. Ikväll ska vi hoppa, ska försöka ha samma feeling som förra veckans pass, hoppas det kommer att gå bra. Är iallafall helt övertygad om att det blir veckans bästa timme, värt varenda krona!! En bild på fina Cocos:

Ny vecka och nya krafter

Började helgen med hopplektion kl 8 i Lördags och avslutade helgen med markarbete ikväll, roligt!!

Nu ny vecka och ny energi, förra veckan var rätt tuff och den här ska jag försöka att inte stressa så mycket. Under veckan som va hann jag i te träna på gymet/spåret en enda gång, ska försöka göra det minst en gång den här veckan iallafall! Får se hur det går;)


Hicksted passed away

Efter en galen vecka på jobbet med massor med jobb så har helgen verkligen gått i hästarnas tecken:)

Nationella tävlingar på ridhuset hela helgen och jag var där och tittade både igår och idag! Igår var jag där med Linda och hon var ju inte så svårövertalad men annat var det med Pontus. Fick locka med mat och då gick det till slut. Hur kan man inte tycka att det är spännande att titta på (ponny)hoppning? Det går snabbt och händer saker hela tiden, någon brakar rakt in i ett hinder, en annan ramlar av och supertuffa tjejer i 10-11 årsåldern rider sina starka små ponnysar över hinder högre än jag någonsin hoppat. Respekt.

Som tur va gick vår lektion som vanligt ikväll. Gick kanska bra, jag blev totalt slut som vanligt! Roligt var det iallafall!

I eftermiddags tittade jag på världscupen i hoppning också. Helt plötsligt dog kanadensarens häst vilket var väldigt tragiskt.

God natt!


RSS 2.0