En till grej..

Gå till maps.google.com
Välj vägbeskrivningar
Skriv in Tokyo på A och New York på B.
Kolla på nr 21.

Puuhh då kan man snacka träningsverk efter det...

Money never sleeps..

Jo men den var väl bra, men blir lite pepp och vill handla på börsen och tycker att det är ascoolt med aktier och tänker att nu ska jag hem och göra lite klipp. (Filmen var i och för sig mer eller mindre en kärlekshistoria). Nu är jag hemma och börsklipp känns direkt lite mer avlägset. Har iofs köpt några Scania aktier och hoppas på stadig uppgång, för sent kanske? Det är ju inte monsterbelopp för min den så det är mest på skoj:)

Annars så ska jag faktsikt sticka en pull-over. Måste bara köpa rundsticka och garn först. Och lära mig sticka igen. Annars får jag väl fråna min metrosexuelle sambo om han inte kan lära mig;)

För det tredje så har jag träningsvärk!! Nu har den verkliga vasaloppsträningen börjat. 5 dagar i veckan om man räknar ridningen för träning och det gör man ju förstås. 

Nu ska jag sova iallafall, sov så gott och ha en bra vecka!

Nej Söndag igen..

Varför går helgen så fort??

Helgen har iallafall varit jättebra, massor mer roliga saker och jag har lyckats hålla mig lugn och inte stressa alltför mycket. Vilket kan vara mitt problem ibland.

I fredags var vi i Fritsla hos Linda och Martin, jag red Cocos på volten och Linda fick instruera, kul var det. Efteråt tacos!

I Lördags tvätt, fika på stan, lite shopping, jogging 5 km plus tre gånger uppför mördarbacken. Lite seg i benen blev jag efter det. Som middag lagade vi råraka med sikrom och till huvudrätt ankbröst. Jag utnyttnade min julklapp från Delicard sen om sider och hade lite delikatesser utanför dörren på fredagseftermiddagen. Som avslutning såg vi Wallstreet, den ursprungliga från 80-talet. Är sugen på att se Money never sleeps nästa helg.

Idag har vi varit H-ljunga, fikat hos M&M och ätit hos Eija och Kurt. Gott och trevligt. Sen köpte jag äntligen mitt träningskort och gick på skivstång+kondition, och nu är jag helt jättetrött. Tur att det "bara" är ridning imorgon..

Nu valvaka, skönt när valet är över. Spännande ikväll! Synd att SD verkar komma in i riksdagen. Vissa ser välkammade ut men jag är hel övertygad om, utan vidare djupare undersökning, att de flesta som röstar på dessa är lågutbildade, osäkra på sin egen förmåga, har inte varit utanför Sverige och har på så sätt inte upplevt andra kulurer, själviska och saknar sympati för andra människor. Skäms.

Nu har vi Söndagsmys med popcorn, Whiskey respektive Bailys. Gott är det.

Bye bye för nu.

Balkong

Ja ja man kanske inte får skaka mattor på balkongen, men kom igen. Vi bor på nedre botten och det ösregnar ute.

Trött på tjuriga gubbar kan man bli ibland.

Varför applåderar alla på charter?

Vi har haft en jättehärlig vecka i solen, verkligen varmt och skönt och massor mer sol. Vackrast var det vid Baloslagunen med turkost vatten. Grekland däremot är det värsta u-landet jag varit i. En grundkurs i logistik skulle säkert förbättra flygplatssmidigheten med 300 procent.
I helgen har vi varit på dödelsedagskalas med kräftskiva, trevlig fest där vi spelade mycket rundpingis. Hur kul är det inte att spela det? Det var flera år sedan sist!
Balkongen är fin igen. Det lilla som var kvar i blomlådorna efter sommaren har kastas och nu sitter där ljung och andra höstblommor, riktigt fint blev det.
Nu är det höst och det är bara att se fram emot julen. Fast det är ju massor med roliga saker som vi ska göra innan den kommer också!
Ha det bra!

RSS 2.0