Up for some vacation

Ledig idag och i morgon och snart kommer Pontus hem från jobbet och hämtar mig och skjutsar mig till flygplatsen, väldigt snällt eftersom det går sämst med bussar under dagen härifrån.
Ska bli spännande att komma till Istanbul! Vi är tre tjejer som möts upp där borta!
Ha en bra helg så hoppas jag på en helg med varmt och skönt väder, shortsen är packade!

Äntligen i mål!

1.40 (på 15 k) och jag är inte nöjd med tiden men nöjd att ha kommit i mål:))
Varför blir man sämre och sämre för varje grej man ställer upp i? Sjukt glad att det är över och jag kan vila!!!
Jag fick iallafall inte lika brutalt ont i knäna som jag brukar få, det var bra! Negativt var att jag var väldigt trött efter bara 5 k, och fick sen gå i nästan alla brantare uppförsbackar. Nej träna mer är det enda som gäller. Men nu blir det vila och sen en vända på stan!

Godnatt! Nu läggdags så att ladda inför Lidingöloppet imorgon!!!


Historiska ögonblicket

Kom även på att jag måste länka till det helt fantastiska radioreferatet från när Rolf-Göran tar EM-Guld. Här är klippet.
Väldigt roligt:)

Det kommer att bli tungt that's for sure.

Ahhh idag efter jobbet så sprang jag ca 5 km. Det var sista passet innan Lördagen och Halva Lidingöloppet... känner att det kommer att bli jobbigt med 15 km. I värsta fall kan man i allafall gå intalar jag mig. Men sitt bästa får man göra.

Annars idag har jag "bara" varit på jobbet, köpte en tröja på lunchen som jag ska prova nu. Och sen bara ätit efter joggingen. Och det är väl så de flesta vardagarna ser ut. Sova-äta-jobba. Imorgon blir det däremot kräftskiva efter jobbet, ska bli trevligt!!

Måndag

Ok denna vecka blir det ett inlägg per dag. I sann blogganda kör vi outfitsbild som dagens inlägg;)
Ridstövlar - Svarta från CRW
Ridbyxor - Helskodda från Back 2 Back
Tröja - HM
Ridväst - Mountain Horse
Handskar - Roeck
Klocka - Gant
Går inte alltid i ridkläder, bara på sändag- och måndagkvällar!

Fredag igen

Ett par bilder från London. Jag och en kollega har varit där i veckan på möten och det var nästan lite sommartemperaturer:)
Vad som däremot hände var att jag fick öroninflammation och igår när jag kom hem var jag till läkaren, han körde runt och spolade och efteråt kände jag mig helt snurrig. Fick medicin och vadd i örat och idag ska jag tillbaka igen. Ush ush det gör ganska ont faktiskt och det trycker i huvudet. Hoppas att det går över snart men det gör det nog.
Kretsloppet imorgon är cancellerat för min del. Någon som vill ha min plats?? Halva Lidingöloppet som är nästa helg kan också vara i fara faktiskt. Förutom att jag har ont så har jag lite ångest av att vara hemma på dagtid, det ger en olustig känsla tycker jag. Men så är det ibland.

Miscellaneous

Äntligen har jag varit hos frisören idag, mitt hår har varit en katastrof den senaste veckan man nu kan jag ha utsläppt igen utan att skämmas.
Idag har dagen annars mest ägnats åt städ och tvätt samt kvitterat ut bilen från lagning, 6000 kr...fyy sjutton va tråkig utgift. Dessutom pratar P om att "jo och snart är det kamremmen som ska bytas också, det är också dyrt"... snark... fast efter att ha åkt buss nu i två dagar så vet jag att det är värt varje krona med bil. Buss hem på kvällen går verkligen inte om man ska kunna ha något liv över huvud taget på kvällarna.
Nu ska jag masa mig ut och springa, inte direkt peppad. Vet inte hur det ska gå på Kretsloppet samt på Halva Lidingöloppet..hela sista veckan har jag inte haft tid att träna alls.. Men vi får hoppas att det känns bra efter idag:)

Höstfix

Idag har jag varit på blomsterlandet och löpt lite höstblommor till balkongen. Är så trött på vår balkong som inte är så rolig men nu är de vissnande sommarblommorna borta iallafall.
Ikväll blir det kräftskiva hos Jonna och Fredric och imorgon ridlektion där även Linda ska vara med, så kul!!
Kände för lite gräs som jag tycker är fint!
Pelargonen har hängt med ett tag och den verkar gilla att stå ute.

RSS 2.0