Liljekonvaljer

Dom luktar så underbart gott men det blev lite för mycket av det goda så jag fick ställa ut alla på balkongen..

Utslagen i soffan

Vilken fullspäckad helg det har varit!!
Igår Göteborgsvarvet och efterförjande middag med jobbet och co. Det var riktigt tungt att "springa", 2h 26 min, tror till och med att det var sämre tid än förra året. Man kan konstatera att jag verkligen inte är (och kommer förmodligen aldrig att bli) någon löpare. Jag skulle kunna ha ett högre tempo eftersom jag knappt är andfådd när jag springer men jag får alldeles för ont i knäna och i ljumskarna efter ca 1 mil. Knäna är absolut värst. Jaja det är iallafall mycket jobbigare än Vasaloppet tycker jag, fast jag där brukar hålla på i ca 11 timmar.. konstigt..
Imorse gick jag upp tidigt igen för att åka till ridhuset!
Var med och hoppade en clear round på klubbtävligen, den häst jag skulle haft var halt så jag red Pontiac. Det gick bra och vi fick en rosett!! Det var helt klart helgens höjdpunkt!!!

Paris

Helgen i Paris var mycket bra, det funkade bra med "secret hotels"-hotellet, vi shoppade, fikade, drack vin, åt mat och var på fest hos några Libaneser.
Här kommer ett par bilder...
Min bakelse på La Durée, tyvärr var den finare att titta på än vad den var god.
På La Durée kan man köpa macarons i alla färger, jag har ju fortfarande inte ätit någon vilket nästan är skandal.
Och till sist en stor ostbricka..

Yes please.

http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=480564&inriktning=&typ=

Söta Salvis

En filur som vill ha mer godis:)
Igår hoppade vi, det gick väl bra men kunde ha gått bättre. Red Salvador och han blir ganska stark mellan och efter hindrena så det blev inte så fint flyt. Dock är han så positiv och tycker att det är superkul att hoppa så det var ändå en rolig lektion, synd bara att den tog slut så fort.

Grilla i grillen

Valborg igår, det var länge sedan man var i Uppsala och satt i stadsparken och drack cider och kissade i buskarna. Och skönt är det att man inte behöver göra det längre men det hör ju till att ha gjort det också. Vi hade desto skönare dag igår. På dagen köpte vi äntligen sänglampor! Har ju varit inne på "Beslite" men med lite sans så förstår man att de var alldeles för dyra så jag blev jätteglad när vi hittade dom här på Mio.
På kvällen kom Linda och Martin, vi hade det jättetrevligt. Till förrätt åt vi löjromstoast, sedan grillad fläskfilé och till efterrätt chokladfondanter - som var lite svårare att göra än jag trodde. Måste nog öva lite mer. Vi pratade mycket hästgård under middagen och Martin och Pontus triggar upp varandra som vanligt;))
Idag har vi varit i Holsljunga, jag joggade ca 8 km skulle jag tro. Gick ganska bra men blir alltid trött efteråt och får huvudvärk, dricka mer kanske? Måste få till lite längre pass nu, minst ett par milpass, mist. Det är bara tre veckor kvar till Varvet nu och helgen innan ska jag dessutom till Paris - inte den bästa uppladdningen.
På väg hem åkte vi via Målsryd och kollade på ställen där man kan ha en häst...... bara för att liksom.
Och utemöbler har vi kollat på också men inte bestämt oss för ännu. Måste ju ha något att göra nästa helg också.
Boken som ligger på nattduksbordet btw, Mig äger ingen av Åsa Linderborg - ett lästips!! Har läst två mycket bra böcker på sistone, Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann och sedan Mig äger ingen. Nu läser jag en deckare, skönt att vara inne i ett "läsa-flow".

RSS 2.0