Vi drar till fjällen, fest hela kvällen...

.. eller inte. After ski är inte riktit lika kul som när man var 16-17 och jag och Li var i Ramundberget och drack öl och liftade hem till Funäsdalen då skidbussen gick 5 minuter innan Afer Skin var slut.
Nu för tiden är jag bara trött efter dagens slut och vill vila efter en eller två öl. Tråkig? Förmodligen.
Vi har iallafall haft det superhärigt med otroligt vackert väder och trevligt sällskap!!
Hyrde advanced skidor för första gången, känner kanske inte så stor skillnad men inbillar mig att de var lite bättre. I år blir det inga mer skidor iallafall. Men definitivt nästa år. Både på längden och tvären.
Favorithänget var iallafall Ski Lodgen där man kunde dricka rosa bubbel i gassande sol.
Åh backarna ser putte ut på kortet och de är inte så mycket större heller men kul var det ändå:)
Bye bye!

Minns du Ismael

Snart så är det vår! Och vi åker till Sälen om en vecka.
Vår betyder att man kan köpa nya solglasögon...
Så skönt att Vasaloppet är avklarat, här kommer en bild. Det var jobbigt och jag grät en skvätt efter ca 35 km men sen gick det bättre. Vackert väder var det iallafall och jag fick tom lite färg i ansiktet. Nu står skidorna nerpackade i källaren och får där stå till nästa december skulle jag tro, för då är det väl bara på't igen. Puh, but it's a part of the job.
Väldigt supertråkig bild eftersom det inte är ngn jag känner i den. Men ett bevis att man var där eller nåt..:)
På sistone har jag ridit ganska mycket vilket har varit kul. Det har gått lite upp och ned men ganska bra. Har ridit extra i hoppspecialen några Lördagar vilket har varit mycket skoj. På sista tiden har jag haft noll sug på att köpa vanliga kläder, utan bara att köpa ridkläder.. vilket resulterat i ett par röda ridbyxor och idag så var jag till MyOne och hittade där västen från Mountain Horse som jag provade på Gbg horseshow. Den satt som en smäck så den fick också följa med hem. När jag kom hem putsade jag ridstövlarna i solen på balkongen så på Måndag kommer jag att vara så piffig så det är inte klokt. Synd bara att man inte rider ett dugg bättre trots snygga grejjer...
Ikväll, bastubad och middag, ska bli skönt!
Och jag gillar Kents låt Ismael. Kanske ska gräva fram mina Kent skivor när jag är på Gräsö nästa gång.

Sista rapport från Berga by

Här kommer en update från förläggningen.
Dagen har bara gått åt till att äta och vila. Och vänta på att det ska bli imorgon.
Här är en bild från vårt taikonläger. Ser ju förhållandevis trevlig ut på bilden men med tanke på att två av veteranerna är "dåliga i kaggen" så är det ju lite sisådär trevlig lukt på toaletten. Apropå det så är det bästa med att bo så här nära starten att slippa de fruktansvärda baja-majorna vid starten. DE är det värsta man kan tänka sig what so ever.
Nej nu blir det sängen. Klockan ringer 04.40 morgon då jag ska hämta mina skidor kl 05.00 och sedan ställa dem i fållen innan frukost. Sov Gott allesammans. Vi får se om jag rapporterar något mer.

På plats i "förläggningen"

Kom fram till Sälen vid 23-tiden igår kväll.
Vi (alltså jag tillsammars med en kollega och fyra veteraner i 60-års åldern) bor i ett rum med våningssängar och spartansk toalett och dusch. Det är inget hotell direkt men lite bättre än de skrämselhistorier jag har hört om den här "förläggningen". Det som gör den så idealisk är att den ligger fem minuters promenadväg från starten.
Har idag lämnat in mina skidor för både stenslipning, glid- och färstvallning. Så jag hoppas att skidorna kommer att vara i topptrim imorgon! Nu blir det snart lunch och sedan vila. Sedan middag och vila på det.
Om man vill ha en spännande söndag kan man alltid sms:s VASA VL 18811 till nr 72777 så får man rafflande rapporter under dagen ;)

RSS 2.0