Kartell

I helgen har vi inrett lite, köpte vår lampa från kartell som vi tittat på och är mycket nöjda!
Nya gardiner i kök har det också blivit och massor med ljus så nu är man redo för den möörka tråååkiga vintern. Bara att kura ihop sig och hoppas att sommarn kommer fort:)

Höst

Snart har jag jobbat ett år på mitt jobb, herregud vad det här året har flygit iväg! Jag har lärt mig massor och ibland kan jag inte tänka mig något roligare och ibland vill jag byta, men jag antar att det är så för de flesta så jag är rätt så nöjd.
Är inne i ett "inredningsflow" är inte det minsta sugen på att köpa kläder utan vill bara köpa inredning, och helst dyra märkesmöbler vilket inte görs i en handvändning direkt...Det ska iallafall bli en svart lampa från Kartell och en ny hylla till vardagsrummet. Egentligen skulle vi behöva massor förutom säng, tv, soffa, köks - och vardagsrumsbord. Man får ta lite i taget helt enket. Var på en av Borås två roligare inredningsbutiker och hittade så fina handdukar från Missoni. Har ju tidigare varit inne mycket på Lexington men tycker att de vi har är lite för stora egentligen och de känns ibland lite väl klassiska. De från Missoni kändes mer spännande. Vi får se. Pontus gillade dom inte men det behöver ju inte vara något hinder...:)
Ridningen går  bra, mycket beroende på att jag just nu rider en jättefin häst , Mulle:) När man rider honom är allting väldigt lätt och det kan man behöva ibland! Drömmer ibland om en egen häst men inser att det är omöjligt. Kanske i framtiden någon gång. Och drömma får man ju. Den enda gången jag känner mig helt lugn och inte stressar omkring är egentligen bara när jag sätter mig i bilen och åker ifrån ridningen, då kan jag andas på ett annorlunda sätt. Det är skönt. Kanske borde jag rida två ggr i veckan? Ja.
Apropå hästar så var jag och Jonna på hästmässan för helgen, ja jag var på Ladies night också och det var jättekul, men hästmässan var minst lika bra! Mässan var rätt liten men det bästa var Tobbe Larsson och hans häst Nicke, så otroligt duktiga och roliga att titta på! Skulle gärna gå på clinic eller föreläsning med Tobbe Larsson någon gång. Får hålla utkik.
Ikväll blir det fest, ska bli så trevligt! Imorgon måste jag träna lite, måste försöka åka lite mer rullskidor men det känns lite omständigt.
Bjuder på fina rosor jag fick för två helger sedan, spontana blommor är väldigt trevligt!
Och en bild på Tobbe och Nicke, hörde dessutom att de spela in en ny säsong av Ponnyakuten, kanske det bästa barnprogrammet jag vet och sett alla avsnitt av. Ska absolut se den nya säsongen också. Även om det är ett program riktat till barn/ungdomar så är det hästar som fungerar på samma sätt även om det är barn eller vuxna som hanterar dem. Lyckades såklart inte få till någon vidare bild på hästen alls och ingen när han gjorde konster men den är så fin ändå!

RSS 2.0