Stockholm

Spenderade helgen i Stockholm vilket var mycket trevligt.
I Lördags gick vi på stan hela dagen och mitt mål var att köpa ett par jenas, mina andra favoriter fick ett mycket stort hål på förra helgens kräftskiva då jag tog ett stoort kliv upp för en sten, så kan det gå.

I lördags skväll hade Maria sitt 25-års bubbel med champagne, snittar och tårta. Väldigt roligt att träffa gamla klasskamrater från KTH! Det blir inte så ofta längre, allrahelst inte när man har flyttat. Fick fina Josef Frank underlägg av maria, hade på dagen köpt Josef Frank bordstabletter på Svenskt Tenn. Sammanträffande det där. Kan vara så att vi båda köpte det billigaste som fanns i affären, troligtvis.. haha..

Min Josef Frank noja fortsätter, jakten på en tygbit är på god väg.



Ont överallt

Hoppningen var verkligen superkul, kanske inte gick lysande men ändå helt OK. Nu är jag däremot ett vrak, ont i varje led och känner mig helt ledbruten. Tror det är träningsvärk tillsammans med den "förkylning" (svininfluensa?) jag kände av redan i tisdags. Borde ta in på vilohem, den här veckan har faktiskt varit hektisk med all ridning. Nu har jag ridit så mycket så det är inte klokt helt enkelt.

Blir trött när jag tänker på utgång i sthlm i helgen, får troligtvis bli lite drinkar bara, det hoppas jag att jag ska orka.

Hoppning

Sommarens mest spännande aktivitet kommer färmodligen äga rum imorgon, när jag ska på hoppträning för instruktör med en häst jag ridit några gånger! Sjukt spännande, har hoppat en gång på åtta år så det är väl på tiden att det blir en andra gång nu;)

Om jag inte blir sjuk villsäga, känner mig lite vissen idag med huvudvärk. Min bror är sjuk och hemma från jobbet så jag hoppas för allti världen att han inte smittat mig.


Byggare Bob

Idag började jag måla i köket, det tar lite tid skulle man kunna säga. Dessutom måste jag nog måla två gånger, fast det hade jag nog räknat med. Nackdelen med att måla väggarna är att nu måste taket helt plötsligt målas också.... det är bara att bita i det sura äpplet och köpa takfärg imorgon.

By the way, det är nog bara i Borås det kan regna från blå himmel varje dag:/

Ny dag, ny vecka, nytt liv

Herregud vad tidigt jag vaknade idag, min första "semesterdag". Jag måste ha blivit helt ovan att bo i stan, för jag vaknade av grannar och bilar och andra konstiga ljud. Helgen har verkligen varit kanon. Maria, Erik och Hanna var på besök, bäst var när vi solade och badade i lördags medans vi tittade på båtarna som körde Roslagsloppet. Gräsö visade sig verkligen från sin bästa sida!

Igår åkte vi alltså ner till Borås, Jonna fick också åka med för vidare resa mot Gbg. Lägenheten är toppenbra. Däremot har vi gjort ungefär världens längsta lista på vad vi "måste ha", alltifrån tandbortsmugg till vitrinskåp. Idag ska jag börja med att tvätta, yey, sen ska jag plocka upp kläder och saker och fixa och dona. I eftermiddag ska vi kolla på soffa och tv till sovrummet. Kommer nog bli bra detta, känns däremotsom att det kommer att ta evigheter innan vi är i ordning. Men det ska bli roligt:)


RSS 2.0