Lucia

Det var länge sedan jag hade så mycket julstämmning som i år, det är mysigt! I veckan har det varit jobb och aktiviteter som "vanligt", ska bli skönt att det är jul snart och roligt att komma hem till gräsö ett par dagar!
 
Något som fortfarande är jobbigt är dessa satans julklappar som jag avskyr. Jag gillar att köpa julklappar om man vet vad man ska köpa och det är något som personen i fråga vill ha. Annars är det bara jobbigt. Igår fick jag ett julklappsutbrott som jag brukar få ibland;/.

Nu är det skidor på tv, väldigt trevligt. Funderar på att gå till kyrkan och tita på luciatåg ikväll, får se om Pontus är sugen på det.

Letar biljetter till Berlin, blir förvånad över de dåliga förbindelserna mellan Landvetter och Berlin, man måste mellanlanda i Köpenhamn vid varje resa. Hmm.. och det enda lågprisflyg som flyger går bara en gång mitt på dagen, inte heller så bra.. Får se vad det blir.

Bye bye så länge.

2:a Advent

Igår var vi på Tomtepromenad, det var mest kallt och svåra frågor men efteråt åt vi middag hos Pontus föräldrar, det  var väldigt trevligt. Idag har jag varit ute och ridit med Linda på Cocos, det var mycket roligt som vanligt.

Är trött nu efter att ha gjort alla "måsten" för helgen men nu blir det lite tv innan det blir att gå och sova.

I veckan blir det julbord på torsdag, ska bli gott. Är jättesugen på julmust!!!


RSS 2.0